Antena 3 CNN Actualitate Procurorul șef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii șocante despre crima din Caracal: „Undeva în jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a făcut apelul la 112”

Procurorul șef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii șocante despre crima din Caracal: „Undeva în jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a făcut apelul la 112”

Procurorul șef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii șocante despre crima din Caracal: „Undeva în jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a făcut apelul la 112”
26 Iul 2019   •   22:31

Procurorul șef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunța, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfășurarea procedurii judiciare în cazul crimei din Caracal

„Cazul se afla sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. Am înțeles că acea unitate de parchet a fost sesizată de către lucrătorii de Poliție în după-amiază zilei de 25 iulie, pe la ora 15.30. S-a întregistrat, ca urmare a acelei sesizări, un dosar penal la Parchetul Caracal, având ca obiect infracțiunea de lipsire de libertate. Din acel moment, procurorul desemnat cu instrumentarea cauzei, care supraveghea în mod direct cercetările, a făcut o echipă și s-au desfășurat activitățile specifice. 

S-au cerut autorizații de la judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Caracal, autorizații de interceptare, localizare, înregistrare audio-video. S-au solicitat alte trei percheziții care s-au și efectuat cu privire la alte locații pentru că la acel moment nu era localizat imobilul respectiv. S-au cules alte informații, s-au exclus datele culese până în acel moment și, în cele din urmă, undeva în jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili că apelul s-a făcut din acel imobil. S-a luat legătura cu lucrătorii de poliție și s-a stat”, a afirmat procurorul șef al Parchetului Tribunalului Olt. 

„În această dimineață s-a luat decizia ca Parchetul Tribunalului Olt să preia acest dosar, când s-a efectuat cercetarea, cu ocazia percheziției domiciliare și când au fost identificate resturi de oase”, a mai spus Anca Anuța. 

Procurorul-șef al Parchetului Tribunalului Olt a spus că nu există certitudinea că s-au găsit fragmente umane în casa respectivă. „Sunt indicii care duc o crimă, nu vorbim despre dovezi certe”. 

×
Subiecte în articol: Caracal
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close