Antena 3 CNN Actualitate Produs în țara ta. Mezeluri tradiționale românești, o afacere de succes

Produs în țara ta. Mezeluri tradiționale românești, o afacere de succes

Produs în țara ta. Mezeluri tradiționale românești, o afacere de succes
de S.T.    |    16 Dec 2015   •   09:20

Industria alimentară din ţara noastră este din ce în ce mai apreciată datorită produselor tradiţionale.

Pe asta s-a axat şi Ionuţ Burac, un tânăr de 34 de ani din Suceava care a preluat o fabrică de mezeluri, cu tradiţie în domeniu şi a transformat-o într-o afacere de succes.

A dat de muncă la 100 de oameni şi a pus pe picioare una dintre cele mai apreciate fabrici de mezeluri tradiţionale din ţară.

La marginea Sucevei, fabrica de mezeluri a lui Ionuț Burac și a fratelui său, o afacere de familie, are o tradiție de peste 100 de ani în domeniul alimentar. Angajații muncesc de la primele ore ale zilei pentru a face cei mai buni cârnați tradiționali din zonă.

Produsele tradiționale românești sunt apreciate din ce în ce mai mult față de cele cu foarte mulți aditivi și coloranți alimentari.

Campania Produs în ţara ta demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul patronatelor din industria alimentară, din industria vinului, sindicatelor, camerelor de comerţ, dar şi susţinerea unui parlamentar. 
 
Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close