Antena 3 CNN Actualitate Prognoza pe 3 luni. Iulie ne va topi!

Prognoza pe 3 luni. Iulie ne va topi!

Prognoza pe 3 luni. Iulie ne va topi!
02 Mai 2007   •   11:04

Vara ce se apropie va fi cea mai caldă din ultimii ani, avertizează meteorologii. ANM a transmis o prognoză pe termen lung valabilă până în luna iulie inclusiv. În mai se anunţă ploi torenţiale. În iunie, maximele pot depăşi 32 de grade, iar în iulie va fi mai cald decât în mod obişnuit în cea mai mare parte a ţării. Cea mai fierbinte vară de până acum a fost cea din anul 2000 când trei săptămâni la rând s-au înregistrat temperaturi de peste 35 de grade Celsius. La Bucuresti, recordul de caldură a fost atins pe 5 iulie 2000, cand s-au inregistrat 42,4 grade C.

MAI: Temperaturile medii lunare se vor încadra în limitele obişnuite. Temperaturile maxime normale ale lunii sunt cuprinse între 15 şi 25°C, iar cele minime sunt între 4 şi 14°C.

IUNIE: Regimul termic mediu va fi mai cald decât cel obişnuit în jumătatea nordică a ţării şi în general normal în restul teritoriului.

IULIE:În luna lui Cuptor se aşteaptă atât zile caniculare (temperaturi maxime > 35°C), în vestul şi sudul ţării, cât şi nopţi tropicale (temperaturi minime >20°C ), în sud şi pe litoral.

Citiţi articolul complet în Jurnalul Naţional

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close