Antena 3 CNN Actualitate Programul instituţiilor în mini-vacanţa de 1 Mai

Programul instituţiilor în mini-vacanţa de 1 Mai

Programul instituţiilor în mini-vacanţa de 1 Mai
28 Apr 2007   •   11:15

Mini-vacanţa de 1 mai pentru bugetari nu va paraliza activitatea serviciilor publice din România. Cu excepţia Poştei, care va fi închisă luni şi marţi în toată ţara. Mijloacele de transport vor circula ca într-o zi de duminică, iar asistenţa medicală este asigurată non-stop. Oficiile poştale vor avea program normal de lucru sâmbătă, pe 5 mai, pentru a recupera ziua liberă de luni. Regia de apă din Bucureşti anunţă că va lucra după un program de lucru normal, în trei schimburi, iar echipele de urgenţă vor fi disponibile pentru remedierea defecţiunilor la conducte. Toate spitalele de urgenţă din Capitală vor acorda asistenţă medicală non-stop în această perioadă.

De asemenea Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program normal de lucru. Mijloacele de transport în comun din capitală vor circula pe 30 aprilie conform unei zile de lucru obişnuite, iar pe 1 Mai programul va fi corespunzător unei zile de duminică, oprind în staţii la interval de 15 minute. Metroul va circula, de sâmbătă şi până marţi la intervale cuprinse între 9 şi 12 minute. CFR a suplimentat, de vineri, numărul de trenuri care merg spre mare şi munte.

Au fost introduse în circulaţie trenuri către şi dinspre Mangalia, Suceava şi Galati, iar unele garnituri cu destinaţia Constanţa şi-au prelungit traseele până la Mangalia. În ceea ce priveşte băncile, acestea vor fi închise doar pe 1 Mai. Singurele sucursale deschise vor fi cele din marile centre comerciale. În schimb, bancomatele vor funcţiona pe toată perioada minivacanţei de 1 Mai.

Antena 3

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close