Antena 3 CNN Actualitate Protestatar celebru urcat pe o macara din Capitală

Protestatar celebru urcat pe o macara din Capitală

Intervenție spectaculoasă duminică, la prânz, în centrul Capitalei. Pompierii alpiniști se luptă să coboare un individ care s-a cățărat pe o macara lângă Academia de Studii Economice. Individul este Cezar Avrămuță, cunoscut drept Stegarul dac.

Protestatar celebru urcat pe o macara din Capitală
de Gabriel Dano    |    15 Aug 2021   •   14:30

Update 14:15 Protestatarul încă nu a coborât, deși s-a încercat convingerea sa. 

"Părea o duminică liniștită, mai ales că astăzi este și sărbătoare, până când Stegarul dac s-a hotărât să urce pe o macara de aici din Piața Romană, de la o construcție în renovare. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook această evoluție până în vrârful macaralei.

Acesta a postat periodic poze de pe macara. Este foarte nemulțumit și protestează împotriva statului mafiot, împotriva cenzurii Facebook-ului și împotriva justiției 'complet mafioate'. Acesta este recunoscut că face astfel de proteste. Ultima oară l-am văzut cocoțat pe clădirea Înaltei Curți de Casație și Justiție", a spus reporterul Alex Munteanu.

La fața locului s-au deplasat SMURD-ul, Poliția și Pompierii, cu 3 autospeciale între care și o autoscară. În plus, un negociator a încercat s-l convingă pe protestatar să coboare de pe macara.

"Nu cobor până nu mi se garantează asta"

De pe macaraua unde s-a cățărat, Avrămuță a anunțat că nu coboară decât în numite condiții.

"Cu siguranta ma vor duce iar la "9". Mi-am asumat riscul. E tot ce pot face. Cer ca evaluarea mea psihică sa fie filmată integral sa ramana in mod obiectiv "starea mea". Nu cobor până nu mi se garantează asta. Sa vedeti, cu ocazia asta, ce profesioniști avem in orice instituție din această țară.", a postat acesta pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Cezar Avrămuță Stegarul Dac
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close