PSD acuză Guvernul că se contrazice pe tema redeschiderii școlilor: "Factura incompetenței actualului Cabinet va fi plătită de copiii noștri”

de Claudia Popovici    |    11 Ian 2021   •   22:15
PSD acuză Guvernul că se contrazice pe tema redeschiderii școlilor: "Factura incompetenței actualului Cabinet va fi plătită de copiii noștri” Hepta

Partidul Social Democrat a lansat un mesaj critic la adresa actualei guvernări pe care o acuză că şi-a început mandatul cu stângul şi continuă eșecul catasfrofal al guvernării liberale din 2020 în domeniul învățământului.

PSD acuză Guvernul că se contrazice pe tema redeschiderii școlilor. PNL promite revenirea elevilor în școli din februarie, în vreme ce USR contrazice total acest scenariu.

“Ministrul Educației recunoaște eșecul catasfrofal al guvernării liberale din 2020 în domeniul învățământului! Cu sute de mii de copii fără acces la internet și fără tablete, școala online este un dezastru!

Mai grav este însă că și actualii guvernanți continuă haosul: demnitari PNL promit iar revenirea elevilor în școli din februarie, în vreme ce oamenii USR contrazic total acest scenario”, spune PSD în postarea de pe Facebook.

PSD: "Pentru școala românească, guvernarea Dreptei începe mereu cu stângul"

"Din păcate, factura incompetenței actualului Cabinet va fi plătită de copiii noștri – iar asta înseamnă:

 - medii neîncheiate pe primul semestru;

 - multă materie pierdută, imposibil de recuperat;

 - incertitudine și stres cu privire la examenele din acest an.

Pentru școala românească, guvernarea Dreptei începe mereu cu stângul", a conchis PSD în postarea de pe Facebook.

Partidul Social Democrat, critici pentru Florin Cîțu 

Cîțu, degeaba împrumuți zilnic miliarde dacă susținerea financiară pentru firmele românești afectate de pandemie rămâne cea mai anemică din Europa!

Cîțu, mediul economic privat nu-și poate plăti angajații și furnizorii cu sloganuri! Dă urgent bani economiei, altfel pui în pericol viitorul României!
Cîțu, tu minți non-stop pe banii țării, iar contribuabilii și firmele românești plătesc!”, este mesajul transmis de Partidul Social Democrat, luni, pe Facebook.

PSD, acuzații grele: ”34 de miliarde de lei scoate noua putere din buzunarele românilor!”

Reprezentanții Partidului Social Democrat acuză noua putere că scade veniturile românilor ”doar ca să crească profiturile clientelei de partid”.

”34 de miliarde de lei scoate noua putere, în 2021, din buzunarele populației, prin decizii ce stopează creșteri de venituri prevăzute de lege! În Guvernarea Anti-Populație, veniturile românilor scad doar ca să crească profiturile clientelei de partid!

Defalcat, Dreapta ia 20 de miliarde lei de la bugetari și de la pensionarii militari, plus 10,4 miliarde lei de la pensionarii civili și 3,5 miliarde lei de la copii! Guvernul fură efectiv de la fiecare vârstnic 175 lei pe lună, spune ca nu sunt bani pentru alocațiile copiilor, dar găsește încă un miliard de lei pentru asigurarea profitului a trei companii străine! Este vorba de multinaționale apropiate de PNL, finanțate și în 2020, prin aceeași schemă de garantare a creditului comercial de către stat.

În schimb, altă decizie perversă a Guvernului Cîţu, luată în prag de Revelion, loveşte puternic în familiile tinere, cu copii și în sectorul construcțiilor! Creşterea plafonului pentru TVA-ul de 5% de la 95.000 la 140.000 de euro se amână cu un an, iar mii de familii pierd, astfel, banii plătiți deja prin contract, pentru avans!

Asta e viziunea Dreptei pentru a scoate România din criză: să sufere milioane de oameni ca să se îmbogățească firmele străine prietene cu Cîțu, Barna sau Cioloș”, scriu reprezentanții Partidului Social Democrat pe o rețea socială. 

 

 

 

Parteneri
x close