Antena 3 Actualitate PSD: Suspendarea plății ratelor bancare fără dobânzi și penalități, soluția corectă!

PSD: Suspendarea plății ratelor bancare fără dobânzi și penalități, soluția corectă!

31 Mar 2020   •   21:08
PSD: Suspendarea plății ratelor bancare fără dobânzi și penalități, soluția corectă!
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu.Facebook

Parlamentarii PSD din Senatul României au susținut și votat astăzi proiectul de lege care prevede suspendarea plății ratelor bancare, fără dobânzi și penalități, până la sfârșitul lunii septembrie 2020, pentru creditele luate de populație ori de IMM-urile afectate de epidemia de coronavirus.

Proiectul de lege al PSD corectează prevederile Ordonanței de Urgență a guvernului Orban care, inclusiv în a doua variantă, menține ”dobânda la dobândă” pentru orice tip de credit, cu excepția creditelor ipotecare luate de persoanele fizice. 

”Românii și companiile românești trebuie sprijiniți astfel încât să poată depăși cu bine această perioadă grea. Nimeni nu trebuie să profite de pe urma acestei pandemii pentru a-și crește profiturile. De aceea, soluția corectă este cea propusă de PSD. Amânarea rambursării creditelor, la cerere, fără niciun cost suplimentar.”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Debitorii vor avea posibilitatea de a trimite solicitările prin email ori prin poștă.

Proiectul de lege adoptat de Senat va fi dezbătut și votat de Camera Deputaților ca for decizional până la sfârșitul acestei săptămâni.

×
Subiecte în articol: PSD

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close