Antena 3 CNN Actualitate PSD, mesaj pentru Iohannis şi Guvernul Orban: "Vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19"

PSD, mesaj pentru Iohannis şi Guvernul Orban: "Vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19"

Social-democrații au lansat acuzații grave la adresa președintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban pe care îi acuză că "vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia".

PSD, mesaj pentru Iohannis şi Guvernul Orban: "Vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    30 Noi 2020   •   17:30

Klaus Iohannis a spus că primii imunizați vor fi cei din rândul personalului medical și persoanele care au boli ce se agravează dacă se infectează cu COVID-19.

În replică social-democraţii au răspuns: "Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia.

Românii știu însă bine ce înseamnă vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale pentru că nu există încă un vaccin! Așa cum miile de medici din țară știu și ei la fel de bine că nici n-ar avea unde să țină un asemenea vaccin la -80 de grade”.

Preşedintele Klaus Iohannis cere retragerea măştilor neconforme de pe piaţă

Decizia a venit după ce ministrul Economiei, a anunţat că jumătate dintre măştile din comerţ nu protejează împotriva coronavirusului, dar că statul nu poate interveni pentru a le retrage, pentru că avem o piaţă liberă.

Ministrul Virgil Popescu spune că soluţia este ca măştile neconforme să aibă etichete, pe care scrie că nu oferă protecţie suficientă.

"Guvernarea Orban a probat deja, în competiția pentru materiale sanitare cu țările europene, că a adus în România cele mai proaste măști, la cele mai mari prețuri.

Numai ca să poată fura liberalii mai mult! Cu PNL la putere, și vaccinul va ajunge în Romania la fel: greu și în condiții necorespunzătoare”, a mai transmis PSD, în postarea de pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: PSD Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close