Antena 3 CNN Actualitate Psiholog criminalist, în cazul crimelor din Caracal: „Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face așa ceva”

Psiholog criminalist, în cazul crimelor din Caracal: „Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face așa ceva”

Psiholog criminalist, în cazul crimelor din Caracal: „Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face așa ceva”
26 Iul 2019   •   16:59

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre crima care a îngrozit România. Un bărbat din Caracal a ucis cu brutalitate două adolescente. Oasele și hainele lor au fost găsite în curtea acestuia. 

„Din ce spun vecinii, e un om violent, izolat. Ați văzut e casa groazei, e o fortăreață acolo, ziduri înalte, ciudată construcția aceasta. Cel mai mult ne poate spune despre acest om fosta soție. Vă dați seama că are probleme grave psihice. Un om normal nu poate să facă așa ceva sau să fie bănuit de astfel de grozăvii. E împietrit, ați văzut fizionomia lui. Poate vom descoperi mai multe oseminte acolo.. 

Să-i lăsăm pe procurorii criminaliști să-și facă datoria, să termine cercetarea. El va fi anchetat serios de procurorul de caz și poate că va spune până la urmă ce a făcut și câte grozăvii a făcut”, a spus Liviu Chesnoiu. 

×
Subiecte în articol: Caracal
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close