Antena 3 CNN Actualitate Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre crima din Craiova: "El știa că fata este cu un băiat în parc. Este o agresiune premeditată"

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre crima din Craiova: "El știa că fata este cu un băiat în parc. Este o agresiune premeditată"

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a comentat, la Antena 3 CNN, crima petrecută în Grădina Botanică din Craiova.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre crima din Craiova: "El știa că fata este cu un băiat în parc. Este o agresiune premeditată"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2023   •   11:57

Psiholog criminalist Tudorel Butoi este de părere că autorul atacului din Grădina Botanică din Craiova o cunoștea pe fata pe care a ucis-o, fiind vorba despre o agresiune premeditată.

"Nu pot să cred că nu a cunoscut-o pe fată, tocmai pentru că și-a luat masca și cuțitul, dar și pentru că s-a deplasat din comuna lui. Este o agresiune premeditată. El știa că fata, pe care o cunoștea și față de care avea sentimente, este cu un băiat în parc.

Lucrurile se vor lămuri. În timpul anchetei, în primele etape, făptuitorul îți oferă ce crede el că îl avantajează mai mult. Ulterior, încep interogatoriile încrucișate, confruntările și se adună probe", a spus expertul, la Antena 3 CNN.

Ultimele detalii apărute în acest caz arată că Melisa, fata care a fost ucisă, a reuşit să sune la 112 înainte de atac. 

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Grădina botanică din Craiova. Fata a sunat la 112 înainte de a fi ucisă

La câteva momente după apel, un bărbat a găsit-o pe fată fără viață în Grădina Botanică. 

Tânărul de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit din comă, însă starea lui rămâne extrem de gravă din cauza multiplelor răni de cuțit.

×
Subiecte în articol: Craiova Grădina botanică fată ucisă
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close