Radu Berceanu: Drumul Timişoara ? Lugoj, o ruşine pentru Ministerul Transporturilor

14 Mar 2009   •   10:22
Radu Berceanu: Drumul Timişoara ? Lugoj, o ruşine pentru Ministerul Transporturilor Radu Berceanu
Drumul, care leagă Timişoara de Lugoj, este o ruşine pentru Ministerul Transporturilor, o recunoaşte chiar ministrul, Radu Berceanu. Autorităţile locale au profitat de vizita ministrului şi şi-au spus păsurile. Una din principalele nemulţumiri a fost faptul că judeţul Timiş nu a primit anul acesta, de la buget, niciun ban pentru infrastructură.


Lucrările de reabilitare a Drumului Naţional 6, Timişoara - Lugoj, au început în urmă cu un an şi ar trebui să se finalizeze la sfârşitul lui 2009. Se lucrează însă în pasul melcului. ?Din păcate an avut de-a face cu neseriozitatea constructorilor, care au beneficiat şi de lipsa unor mijloace de constrângere din partea noastră?, a declarat ministrul Berceanu.


Un alt popas al ministrului a fost pe centura Timişoarei care ar fi trebuit să fie dată în folosinţă în urmă cu mai mult timp. Şi aici ministrul a constatat acelaşi lucru: nimeni nu lucrează.


Primarul Timişoarei Gheorghe Ciuhandu a profitat de prezenţa ministrului ca să îşi spună păsul. Este vorba despre lucrările la Pasajul din Calea Şagului, care au fost începute dar edilul susţine că nu are bani la bugetul local pentru a finaliza lucrarea.


Ministrul Berceanu se va duce şi la Arad unde va semna contractul cu firma care va realiza autostrada Arad - Timişoara.


Antena 3

Parteneri
x close