Antena 3 CNN Actualitate DNA anchetează finanţarea campaniilor PDL. Radu Tudor: Pentru astfel de adevăruri vor să închidă Antena 3

DNA anchetează finanţarea campaniilor PDL. Radu Tudor: Pentru astfel de adevăruri vor să închidă Antena 3

DNA anchetează finanţarea campaniilor PDL. Radu Tudor: Pentru astfel de adevăruri vor să închidă Antena 3
23 Feb 2016   •   11:42
Analistul politic Radu Tudor a spus, marți, după ce a aflat că DNA anchetează finanţarea campaniilor PDL de la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din 2009, că pentru astfel de adevăruri se vrea închisă gura Antena 3.
 
”Pentru astfel de adevăruri trebuie închisă Antena 3”, a spus marți Radu Tudor, la emisiunea Se întâmplă în România, de la Antena 3.
 
”Cazul acesta cu Gabriel Sandu este foarte relevant pentru modul în care s-a aplicat legea, pentru aplauzele false pe care le-au primit instituțiile statului în utlimii 10 ani”, a adăugat Radu Tudor.

DNA anchetează finanţarea campaniilor PDL din 2009. Fostul ministru Gabriel Sandu, la DNA într-un nou dosar
 
Fostul ministru al Telecomunicațiilor, Gabriel Sandu, a ajuns la DNA, marți dimineață, într-un nou dosar. 
 
El este audiat ca martor, în acest nou dosar disjuns din dosarul Microsoft.
 
Gabriel Sandu a venit la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), marți, nefiind însoțit de avocat.
 
Noul dosar este unul disjuns din dosarul Microsoft, acel dosar care se referă la destinația banilor care ar fi fost luați mită în acea cauză.
 
De altfel, fostul ministru al Telecomunicațiilor a și făcut denunțuri la DNA privind acești bani care au mers inclusiv în campania electorală a respectivei formațiuni politice, PDL.
 
Cercetările au început în această cauză încă de anul trecut, atunci când personaje politice din vechiul PDL au fost audiate, printe care Emil Boc, Vasile Blaga, Sulfina Barbu. Ei au fost întrebați dacă știau despre aceste finanțări care ar fi avut o sursă ilegală.
 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close