Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: 'Eu vă cumpăr glonțul, faceți ce vreți cu mine!'. Situația la care se referă șeful DSU

Raed Arafat: 'Eu vă cumpăr glonțul, faceți ce vreți cu mine!'. Situația la care se referă șeful DSU

Șeful DSU, Raed Arafat, a arătat joi seară, la Antena 3, că se continuă campania de denigrare a lui și a colegilor săi. ”Peste tot suntem hoți”, spune el.

Raed Arafat: 'Eu vă cumpăr glonțul, faceți ce vreți cu mine!'. Situația la care se referă șeful DSU
Sursa foto: Hepta
02 Iul 2020   •   23:20

”În momentul în care prindeți că doctorul Arafat a luat un leu sau a dat cuiva un leu, deși este o chestie de corupție, nicio problemă.

Eu vă cumpăr glonțul, faceți ce vreți cu mine. Eu nu am făcut așa ceva în viața mea și nu am să fac!

Am încredere în oamenii cu care lucrez că nici ei nu pretează la așa ceva. Dacă undeva se găsește unul, se va scoate de acolo.

Arafat: Peste tot suntem hoți

Nu putem să mergem sub această teroare. Peste tot suntem hoți, suntem acuzați că suntem hoți.Oameni buni, lucrăm pentru țara asta și facem pentru țara asta ce este la limita stresului maxim.

Poate sunt probleme care trebuiau rezolvate de ani de zile și acum când rezolvăm și când ies rezultatele ne trezim că suntem făcuți hoți?

Cum își permite cineva să vină să acuze”, a zis Arafat, joi seară, la ”Sinteza Zilei”.

Raed Arafat: "Terapiile Intensive sunt pline la Bucureşti! Boala nu s-a terminat"

450 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, precum și 20 de decese. Crește numărul pacienților aflați la terapie intensivă.

Au fost confirmate în total 27.746 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 20.433 au fost externate: 19.363 pacienți vindecați și 1.070 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Până joi, 1.687 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au murit.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat coruptie hoti
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close