Antena 3 Actualitate Raed Arafat: 'Lupta cu un nou val e de 10 ori mai grea! De ce vrem să riscăm?'

Raed Arafat: 'Lupta cu un nou val e de 10 ori mai grea! De ce vrem să riscăm?'

de L.D.    |    14 Mai 2020   •   07:47
Raed Arafat: 'Lupta cu un nou val e de 10 ori mai grea! De ce vrem să riscăm?'
Sursa foto: Hepta

Semnal de alarmă tras de Raed Arafat în exclusivitate la Antena 3. Secretarul de stat crede că lupta cu un nou val al pandemiei ar putea deveni de 10 ori mai dificilă. Arafat spune că românii vor trebui să respecte în continuare măsurile de igienă, chiar dacă România se pregătește de marea relaxare.

”De ce vrem să riscăm? Dacă totuși am trecut prin această situație, și am văzut ce se întâmplă în alte părți și am luat măsurile devreme, fără să criticăm nicio țară... Vrem să ne înecăm la mal. Adică nu mai respectăm nimic, că poate, poate, ne întoarcem la mijlocul lacului sau stăm și spunem că uite, dacă nu s-a întâmplat nimic, noi am fost într-o forma sau alta proști, retardați pentru că am respectat regulile. Nu! Faptul că am respectat regulile ne-a dus la rezultatul de acum” a declarat secretarul de stat.

”Începem să punem semnele de întrebare care vor face lupta cu un nou val de 10 ori mai grea. Pentru că, dacă la primul val lumea s-a speriat și a zis ”luați măsuri, și le-am luat, la al doilea val în memoria lor va fi ”uite că nu s-a întâmplat mare lucru în România” a adăugat Raed Arafat la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat

România Inteligentă

 

 

Şcoala cu 300 de panouri solare care a devenit independentă energetic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close