Antena 3 CNN Actualitate Răfuială însângerată: Cinci fetițe printre victime

Răfuială însângerată: Cinci fetițe printre victime

Răfuială însângerată: Cinci fetițe printre victime
Sursa foto: foto: pixabay.com
10 Iul 2016   •   13:37

În total 14 persoane au fost asasinate sâmbătă, dintre care 11 din aceeaşi familie, în nord-estul Mexicului, într-o presupusă reglare de conturi între două grupări criminale rivale, au anunţat autorităţile regionale, citate de AFP şi Agerpres.

Printre victimele împuşcate de indivizi înarmaţi la locuinţa lor din Ciudad Victoria, statul Tamaulipas, se află cinci fetiţe minore. La mai puţin de o oră după aceea, "bărbaţi înarmaţi" au intrat într-o altă casă din oraş, omorând trei membri ai unei alte familii şi au rănit patru persoane, a precizat guvernul local.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, "se presupune că faptele sunt consecinţa unei dispute între grupări rivale (criminale)", a declarat într-o înregistrare video secretarul general al guvernului local, Herminio Garza Palacios.

Tamaulipas, aflat la graniţa cu SUA, este unul dintre cele mai afectate state de violenţe dintre cartelurile drogurilor. Peste 100.000 de persoane au murit sau dispărut în Mexic cu începere din 2006, dată la care guvernul federal a lansat o ofensivă împotriva acestor grupări.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Mexic
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close