Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan, atac la PSD: ”Nu a dat un vot pentru profesori şi medici, ci pentru a-şi securiza un fotoliu în viitorul Parlament”

Raluca Turcan, atac la PSD: ”Nu a dat un vot pentru profesori şi medici, ci pentru a-şi securiza un fotoliu în viitorul Parlament”

Raluca Turcan, atac la PSD: ”Nu a dat un vot pentru profesori şi medici, ci pentru a-şi securiza un fotoliu în viitorul Parlament”
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Noi 2016   •   15:08

Deputatul Raluca Turcan, vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL), îi acuză pe social-democraţi că nu au votat majorările salariale pentru profesori şi medici, ci doar cu scop electoral.

"PSD nu a dat un vot pentru profesori şi medici, a dat un vot pentru a-şi securiza un fotoliu în viitorul Parlament. Am încredere că cetăţenii vor înţelege care a fost miza reală a partidului condus de condamnatul Liviu Dragnea", a declarat Raluca Turcan, într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Potrivit Ralucăi Turcan, "acţiunea din Parlament a PSD-ului este una ilegală - se încalcă legea responsabilităţii fiscal-bugetare care interzice majorarea cheltuielilor de personal sau a pensiilor în sectorul bugetar cu 6 luni înainte de expirarea mandatului Guvernului (art. 17, alin 1), respectiv înainte de alegeri".

Vicepreşedintele PNL spune că liberalii susţin o "Lege corectă a Salarizării Unitare, care să fie aplicabilă pe termen lung bugetarilor şi care să taie acestora dependenţa de interesul electoral al politicienilor."

PNL a mai anunţat că va depune marţi contestaţia pe votul la legea privind majorările salariale.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat luni Ordonanţa 20/2016 cu amendamentele aduse la comisiile de specialitate, care prevăd majorări salariale în Educaţie şi Sănătate, în medie cu 15%. Liberalii au absentat de la vot.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close