Antena 3 CNN Actualitate Reacția Primăriei Capitalei, după incidentul de pe Podul Grant de vineri dimineață

Reacția Primăriei Capitalei, după incidentul de pe Podul Grant de vineri dimineață

Reacția Primăriei Capitalei, după incidentul de pe Podul Grant de vineri dimineață
28 Oct 2016   •   15:04

Evaluarea şi reabilitarea Podului Grant se află pe lista priorităţilor Primăriei Capitalei, fiind alocaţi bani pentru expertiză şi reparaţii în cazul celor 24 de poduri şi pasaje din Bucureşti, printre care se numără şi acest obiectiv.

Potrivit unui comunicat al PMB, citat de Agerpres, în decursul acestui an, Municipalitatea, prin Administraţia Străzilor, a inclus în buget suma de 3 milioane de lei pentru Programul de evaluare tehnică a celor 24 de obiective poduri şi pasaje, în care este inclus şi Podul Grant. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru expertiză şi reparaţii.

În prezent, Administraţia Străzilor pregăteşte documentaţia pentru realizarea expertizelor tehnice, mai arată PMB.

Cea mai recentă reabilitare a Podului Grant s-a făcut în anii 2004 - 2006, lucrarea fiind în garanţie până în 2011. Din anul 2011 şi până în 2016 cei care au gestionat resursele Capitalei nu au alocat bani pentru acest obiectiv şi, prin urmare, până în prezent nu s-a mai făcut nicio investiţie majoră. În toată această perioadă s-au executat doar reparaţii punctuale cu Serviciul tehnic al Administraţiei Străzilor, se mai arată în comunicat.

Precizările PMB vin după ce vineri dimineaţă circulaţia pe Podul Grant a fost blocată, din cauza unei probleme pe acest tronson.

 

×
Subiecte în articol: primaria capitalei
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close