Antena 3 CNN Actualitate REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Veste importantă în aceste momente despre BLACK FRIDAY 2018

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Veste importantă în aceste momente despre BLACK FRIDAY 2018

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Veste importantă în aceste momente despre BLACK FRIDAY 2018
16 Noi 2018   •   09:36

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Compania procesatoare de plăţi online cu cardul - PayU - va analiza pe tot parcursul zilei de vineri, în timp real, evoluţia tranzacţiilor de Black Friday.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Prețuri incredibile la mii de produse. Cât costă o pereche de blugi, un tricou de firmă

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018  De asemenea, în cadrul unei conferinţe de presă vor fi anunţate principalele date de la primele ore ale dimineţii: care sunt banii pe care îi dau românii pe cumpărăturile online de Black Friday, numărul de tranzacţii online, minutul de aur, ce categorii de produse se cumpără, valoarea medie a coşului de cumpărături, top 3 tranzacţii şi ţările din care vin tranzacţiile.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Alături de reprezentanţii PayU locali şi internaţionali, vor fi prezenţi pentru a discuta despre Black Friday şi cei de la Asociaţia Română a Magazinelor Online, Asociaţia de Plăţi Electronice din România, magazine online/comercianţi ( F64, Vodafone, Altex etc.), bănci (Banca Transilvania, Credit Europe) şi consultanţi în e-commerce.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 La începutul lunii noiembrie, PayU estima că valoarea tranzacţiilor online va creşte cu 30% de Black Friday în acest an faţă de anul 2017, ajungând la peste 243 milioane de lei.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Conform estimărilor, 35% din valoarea totală a tranzacţiilor procesate va proveni din plăţile făcute cu un card în rate fără dobândă. Produsele IT&C se vor menţine pe primul loc în topul preferinţelor cumpărătorilor iar creşteri importante se vor vedea pe categoriile fashion şi home&deco.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 "Nu mai este o surpriză că Black Friday este evenimentul cel mai aşteptat în e-commerce. Dacă luăm în calcul valoarea totală a cumpărăturilor online de Black Friday, incluzând aici atât tranzacţiile achitate online, cât şi cele cu numerar la livrare, ne aşteptăm ca întreaga sumă să se ridice la peste 813 milioane de lei", aprecia Marius Costin, country manager PayU România.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018  Potrivit acestuia, ultimele statistici arată că 40% din populaţia României cumpără online, iar dintre aceştia 70% fac achiziţii lunare.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018  Produsele din categoria fashion ocupă un loc din ce în ce mai mare în coşul online de cumpărături, în timp ce categoria home&deco înregistrează creşteri semnificative de la an la an. Produsele IT&C se vor menţine pe primul loc în topul preferinţelor cumpărătorilor. Valoarea medie a coşului de cumpărături se va menţine în jurul valorii de 600 lei, similar cu anul anterior.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close