Antena 3 CNN Actualitate "Vreau să-i strâng mâna!". Regele Charles, rugăminte specială pentru Klaus Iohannis: a vrut să îl cunoască personal pe Eduard Hellvig, directorul SRI

"Vreau să-i strâng mâna!". Regele Charles, rugăminte specială pentru Klaus Iohannis: a vrut să îl cunoască personal pe Eduard Hellvig, directorul SRI

Prezent la Palatul Cotroceni, Regele Charles a avut o rugăminte specială pentru Klaus Iohannis, anume să-i faciliteze o întâlnire cu directorul SRI, Eduard Hellvig.

"Vreau să-i strâng mâna!". Regele Charles, rugăminte specială pentru Klaus Iohannis: a vrut să îl cunoască personal pe Eduard Hellvig, directorul SRI
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2023   •   19:47

În timpul întâlnirii de la Palatul Cotroceni, Regele Charles al III-lea i-a cerut lui Klaus Iohannis să-l întâlnească pe directorul SRI, Eduard Hellvig, au declarat surse oficiale.

"Vreau să-l întâlnesc și să-i strâng mâna”, a spus Regele Charles, despre directorul SRI, Eduard Hellvig. 

În trecut, în calitate de prinț, Charles a fost "patronul spiritual" al serviciilor de informații britanice, mulțumindu-i lui Hellving pentru buna cooperare și pentru relațiile dintre SRI și serviciile britanice.

De asemenea, suveranul i-a mulțumit directorului SRI și pentru cooperarea în privința problemelor legate de războiul din Ucraina, potrivit digi24.ro.

Citește și: Regele Charles al III-lea, mesaj emoţionant: "Am ajuns să iubesc România. Îi prețuiesc foarte mult pe prietenii mei de aici"

Eduard Hellvig a stabilit o legătură strânsă cu șefii serviciilor de informații din Marea Britanie încă din momentul în care a preluat mandatul de director al SRI.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close