Antena 3 Actualitate Regele Mihai I şi familia regală au transmis tradiţionalul mesaj de sărbători de la Domeniul Săvârşin

Regele Mihai I şi familia regală au transmis tradiţionalul mesaj de sărbători de la Domeniul Săvârşin

25 Dec 2010   •   16:41
Regele Mihai I şi familia regală au transmis tradiţionalul mesaj de sărbători de la Domeniul Săvârşin
Sursa foto: Foto: Agerpres

Crăciun de poveste şi în familia regală, la Săvârşin. Regele Mihai, Regina Ana, Principesa Margareta şi Principele Nicolae s-au strâns în jurul bradului, au primit colindătorii şi au împărţit daruri. Românii au primit astăzi şi tradiţionalul mesaj de sărbători din partea Casei Regale.

Anul acesta, mesajul Casei Regale a avut un puternic accent social. Regele i-a felicitat pe micii întreprinzători, pe profesori, agricultori, militari sau pe funcţionarii publici, care au mers mai departe şi au avut performanţe chiar şi fără resurse financiare sau descurajaţi de instituţiile statului. Regele Mihai a vorbit şi despre măsurile de austeritate.

Şi anul acesta, ca de 10 ani încoace, familia regală petrece Crăciunul la Domeniul Săvârşin.

Regina Ana  a avut parte de o adevărată surpriză.

Ca în fiecare an, familia regală a împărţit daruri oamenilor nevoiaşi din împrejurimi, dar a şi primit colindători, cu ceai cald, cozonac şi ţuică.

 Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close