Antena 3 CNN Actualitate Regele Mihai nu va participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale

Regele Mihai nu va participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale

Regele Mihai nu va participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale
Sursa foto: Foto: casaregala.ro
de M.Z.    |    23 Noi 2011   •   22:06

Autorităţile din Alba au fost informate oficial că Regele Mihai şi membrii familiei regale nu vor participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale a României, evenimente la care fuseseră invitaţi, informează Mediafax.

"Din păcate, Casa Regală ne-a informat că Majestatea Sa şi membrii familiei regale nu vor putea onora, în acest an, evenimentul", a afirmat prefectul de Alba, Ştefan Bardan.

Potrivit acestuia, singurul care şi-a confirmat până acum prezenţa a fost ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Autorităţile din Alba i-au invitat la manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale atât pe Regele Mihai, cât şi pe preşedintele Traian Băsescu.

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat că cei trei co-preşedinţi ai USL vor participa, de 1 Decembrie, la sărbătoarea de la Alba Iulia.

Guvernul a alocat în acest an un buget de 800.000 de lei pentru organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, ceea ce înseamnă o sumă dublă faţă de cea acordată în ultimii doi ani.


×
Parteneri
Trei zile cu trei anotimpuri în România. Temperaturile scad drastic
x close