x close

Regele Mihai nu va participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale

de M.Z.    |    23 Noi 2011   •   22:06
Regele Mihai nu va participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale 418 Foto: casaregala.ro

Autorităţile din Alba au fost informate oficial că Regele Mihai şi membrii familiei regale nu vor participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale a României, evenimente la care fuseseră invitaţi, informează Mediafax.

"Din păcate, Casa Regală ne-a informat că Majestatea Sa şi membrii familiei regale nu vor putea onora, în acest an, evenimentul", a afirmat prefectul de Alba, Ştefan Bardan.

Potrivit acestuia, singurul care şi-a confirmat până acum prezenţa a fost ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Autorităţile din Alba i-au invitat la manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale atât pe Regele Mihai, cât şi pe preşedintele Traian Băsescu.

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat că cei trei co-preşedinţi ai USL vor participa, de 1 Decembrie, la sărbătoarea de la Alba Iulia.

Guvernul a alocat în acest an un buget de 800.000 de lei pentru organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, ceea ce înseamnă o sumă dublă faţă de cea acordată în ultimii doi ani.


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati