Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre cei mai bogați politicieni a sărăcit. Fostul finanțator al PNL cere bani de la stat

Unul dintre cei mai bogați politicieni a sărăcit. Fostul finanțator al PNL cere bani de la stat

Unul dintre cei mai bogați politicieni a sărăcit. Fostul finanțator al PNL cere bani de la stat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Ian 2016   •   19:39

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, le-a transmis judecătorilor că nu are niciun venit și că nu poate plăti o taxă de timbru.

Fostul finanțator al PNL cere bani de la stat.

Fenechiu a formulat o cerere de ajutor public judiciar, susținând că nu-și permite să plăteasca suma de 500 lei cu titlul de taxă de timbru.

Informațiile au fost prezentate de Dana Grecu, joi, în cadrul emisiunii „La ordinea zilei”.

Condamnat definitiv, în ianuarie 2014, la cinci ani de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată, liberalul Relu Fenechiu ar urma să iasă din penitenciar la mijlocul anului 2017. Primul an de detenţie l-a ispăşit la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, ulterior fiind transferat la unitatea de detenţie din Vaslui, cea mai nouă şi modernă din ţară.

Deputatul Relu Fenechiu, în vârstă de 48 de ani, a fost preşedintele PNL Iaşi din 2004, din 2008 a deţinut funcţia de vicepreşedinte al PNL la nivel central, iar după decizia instanţei a demisionat din PNL.
   
De asemenea, Fenechiu a fost ministru al Transporturilor timp de şapte luni, până în iulie 2013, când s-a retras din această funcţie ca urmare a condamnării în primă instanţă în dosarul "Transformatorul".

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii.

×
Subiecte în articol: Relu Fenechiu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close