Antena 3 CNN Actualitate Revista presei - 11 octombrie: De ce a ciuntit instanţa programul de vizitare a fiului Mădălinei

Revista presei - 11 octombrie: De ce a ciuntit instanţa programul de vizitare a fiului Mădălinei

Revista presei - 11 octombrie: De ce a ciuntit instanţa programul de vizitare a fiului Mădălinei
Sursa foto: Foto: madalinamanole.ro
de M.Z.    |    11 Oct 2011   •   10:25
Ring.ro: De ce a ciuntit instanţa programul de vizitare a fiului Mădălinei. Un nou document din dosarele „Fetei cu părul de foc” arată cum, în şedinţă secretă, două judecătoare ale Tribunalului Bucureşti au hotărât să le reducă părinţilor Mădălinei Manole programul de vizitare a nepoţelului, pe care nu l-au mai văzut de la moartea artistei, de la 48 de ore la nouă ore. Motivele sunt lipsite de logică şi denotă carenţe grave ale judecătoarelor chiar şi la geografie. Părinţii Mădălinei, Ion şi Eugenia Manole, vor face recurs.

Fin.ro: Comisia Europeană îi obligă pe “băieţii deştepţi” din energie să-i raporteze contractele. Se anunţă zile negre pentru băieţii deştepţi din energie. Comisia Europeană a stabilit ca toate contractele secrete semnate de Hidroelectrica să fie raportate la Agenţia pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare din domeniul Gazelor. Prevederea va intra în vigoare până la finele acestui an.

Adevărul: Cum au dispărut 120.000 de euro din fondul de şpagă al DNA. Procurorii anticorupţie au pus sechestru pe mai multe sume găsite acasă la Remus Baciu, fost vicepreşedinte la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), pentru că n-au mai găsit banii inscripţionaţi pentru flagrantul acestuia. Banii ar fi trebuit să fie folosiţi de procurorii anticorupţie pentru prinderea în flagrant a lui Baciu. Nimeni nu ştie în acest moment unde se află aceşti bani.

Jurnalul Naţional: Primarul Olteniţei se autoîmproprietăreşte cu terenurile statului. Că edilul Costinel Milescu se foloseşte de funcţia sa pentru a-şi îndestula familia şi prietenii cu diverse "cadouri", inclusiv cu imobile şi cu terenuri din proprietatea statului, nu mai constituie de mult o noutate pentru contribuabilii din municipiul dunărean. Ultima ispravă de acest fel - primarul Costinel Milescu a vândut propriei firme un teren intravilan.

Ghimpele.ro: PSD vrea ca ministrul de Externe să fie demis de urgenţă. Liderii Partidului Social Democrat s-au declarat indignaţi de declaraţia ministrului român de Externe, Teodor Baconschi, potrivit căreia PDL trebuie "susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte".


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close