Antena 3 CNN Actualitate Român viral pe TikTok după ce a ieşit prin acoperişul unei pensiuni din Braşov ca să poată face duş

Român viral pe TikTok după ce a ieşit prin acoperişul unei pensiuni din Braşov ca să poată face duş

Un român a ajuns viral pe TikTok după ce a ieşit prin acoperişul unei pensiuni la care era cazat în Braşov, ca să poată face duş.

Român viral pe TikTok după ce a ieşit prin acoperişul unei pensiuni din Braşov ca să poată face duş
Sursa foto: TikTok
de Georgiana Adam    |    17 Aug 2023   •   16:02

Bărbatul a publicat un videoclip pe reţelele de socializare în care a surprins o baie atipică din pensiunea la care era cazat, în vizită la Braşov. 

"Nu vă speriați, sunt la cazare la Brașov. Ca să stau în picioare la duș, trebuie să scot capul afară, pe geam. Ce ziceți? Ce cazare faină".

Românul a constatat că, pentru a face duş, este nevoit să iasă pe geamul din baie, fiindcă spaţiul este prea mic şi tavanul este prea jos pentru a putea sta în picioare. 

"Deci sunt în baie, cu picioarele în cadă și capul afară, că altfel nu poți să stai în picioare (…) Turism în România 2023”, a spus românul.

Bărbatul a filmat întreaga experienţă şi a postat imaginile pe Tiktok. Internauţii s-au amuzat pe seama experienţei bărbatului, iar videoclipul său a strâns foarte multe vizualizări, dar şi comentarii.

"Aici vorbim despre lux. Să faci baie și să admiri stelele, e altceva", a scris cineva.

"Măcar vă puteți bucura de peisaj chiar şi la duş", "Când plouă, nu mai dai drumul la duș! Deschizi geamul și economisești", au fost alte comentarii.

@sorinconst

♬ original sound - Sorin Constantinescu

 

×
Subiecte în articol: TikTok Brașov
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close