Antena 3 CNN Actualitate Rovana Plumb, despre alegerile PSD pentru Parlamentul European

Rovana Plumb, despre alegerile PSD pentru Parlamentul European

Rovana Plumb, despre alegerile PSD pentru Parlamentul European
30 Aug 2018   •   20:22

Preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, la Mamaia, referitor la afirmaţiile lui Călin Popescu-Tăriceanu că participarea candidaţilor PSD şi ALDE pe o listă comună la alegerile pentru Parlamentul European ar crea confuzie, că până în prezent nu a fost discutat acest subiect.

"În ceea ce priveşte decizia privind participarea pe listele de candidaturi pentru Parlamentul European, aceasta este o discuţie care va avea loc cu siguranţă în cadrul PSD. Până acum nu am discutat acest subiect", a spus Rovana Plumb.

Ea a spus că 2019 va fi un an plin de provocări pentru ţara noastră şi partidele politice.

"Anul 2019 este un an plin de provocări pentru România, pentru partidele politice, pentru că pe lângă preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, a preşedinţiei rotative, vom avea alegeri europarlamentare şi, bineînţeles, alegeri prezidenţiale. Rolul şi misiunea Organizaţiei de Femei a PSD sunt, bineînţeles, să avem cele mai bune candidate pentru europarlamentare şi de a merge în campania electorală explicând care sunt beneficiile Uniunii Europene", a afirmat preşedinta Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), la Şcoala de vară a formaţiunii politice.

Potrivit acesteia, nici despre candidatura pentru alegerile prezidenţiale nu s-a discutat.

"Despre candidatura la prezidenţiale, care este cu siguranţă o temă politică foarte importantă pentru noi toţi românii, vom discuta de asemenea în cadrul partidului. Până acum nu am discutat, pentru că avem teme politice importante la zi, în special aplicarea măsurilor din programul de guvernare", a spus Rovana Plumb.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: rovana plumb PSD
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close