Antena 3 CNN Actualitate Decizie bombă în cazul lui Rudel Obreja. ”Judecătoarea Terceanu avea DNA-ul pe coadă. Nu mi-a evaluat probele în mod corect”

Decizie bombă în cazul lui Rudel Obreja. ”Judecătoarea Terceanu avea DNA-ul pe coadă. Nu mi-a evaluat probele în mod corect”

Decizie bombă în cazul lui Rudel Obreja. ”Judecătoarea Terceanu avea DNA-ul pe coadă. Nu mi-a evaluat probele în mod corect”
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mar 2016   •   10:05

Judecătorii Curţii de Apel au decis rejudecarea ultimului termen din procesul lui Rudel Obreja, în care a fost acuzat de trafic de influenţă. Unul dintre judecători spune că nu crede că la judecarea pe fond lui Rudel Obreja i s-a dat voie să spună tot și să aducă toate probele în favoarea lui.

Judecătoarea de la fond a fost celebra GeaninaTerceanu, acuzată că a primit bani pentru a-i achita pe greii din fotbal. Rudel Orbeja a fost condamnat de Terceanu la 3 ani de închisoare cu executare.

”Este decizia instanței de repunere pe rol pentru că există această suspiciune de nulitate absolută pentru că nu mi-au fost respectate drepturile și nu mi-au fost evaluate probele în mod corect. (...) Judecătoarea Terceanu avea DNA-ul pe coadă și nu voia să-l deranjeze. Și atunci mi-a dat mie sentința asta”, a declarat Rudel Obreja, într-o intervenție telefonică la Previziunile zilei, de la Antena 3.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu, pentru a interveni la judecători de la instanţa supremă.

Rudel Obreja mai este judecat într-un dosar, cunoscut sub numele de "Gala Bute", în cadrul căruia este implicată şi Elena Udrea. Dosarul are legătură cu organizarea evenimentului Gala Bute de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Judecătoarea Geanina Terceanu, mărturii halucinante despre mita din fotbal şi relaţia cu Borcea

205.000 euro. Aceasta este suma pe care Geanina Terceanu a primit-o: 195.000 de euro de la fraţii Becali, iar 10.000 de la Cristian Borcea. În mărturia acesteia, judecătoarea vorbeşte despre relaţia pe care ar fi avut-o cu fostul patron al lui Dinamo.

"Percepţia mea a fost că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou. Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerându-mi să ne vedem, însă eu am tot amânat, iar o altă întâlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc", a declarat Geanina Terceanu în instanță, potrivit adevarul.ro.

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close