Antena 3 CNN Actualitate S-a spânzurat după un control ANAF

S-a spânzurat după un control ANAF

S-a spânzurat după un control ANAF
26 Sep 2015   •   21:44

Un control al inspectorilor ANAF l-a determinat să îşi ia viaţa. Vorbim despre un om de afaceri din Piteşti, de numai 35 de ani, care a fost găsit spânzurat. Bărbatul avea o firmă pe care abia o pusese pe picioare. Anchetatorii au găsit şi un bilet de adio în care le transmite tuturor că nu este un infractor, scrie reporterntv.ro.
Gestul bărbatului i-a șocat pe vecini. Spun că l-au văzut ultima dată cu câteva ore înainte să se întâmple nenorocirea. Spre seară, omul a rămas în depozitul de detergenți pe care îl deschisese de curând și acolo și-a plănuit moartea. Într-un bilet de adio și-a cerut iertare soției și copilului său de șapte ani că îi abandonează.

"Iertați-mă! Nu sunt un infractor! Am încercat să muncesc! Vă iubesc pe toți!", a scris bărbatul.

Apropiații spun că un control al ANAF l-ar fi împins să facă gestul extrem. Cu câteva zile în urmă mascații au împânzit strada unde se află firma piteșteanului. Inspectorii i-au verificat toate actele, iar cei de la DIICOT au vrut să vadă și ei situația firmei.

Bărbatul se temea să nu piardă tot ce investise în ultimele trei luni, cred apropiații săi.

Soția sa a fost cea care l-a găsit spânzurat și a sunat la 112.

'Pacientul, din păcate, decedat, de ore. Nu s-a mai putut face nimic. Semnele vitale demult nu mai sunt prezente', a declarat un medic.

Polițiștii au deschis o anchetă și așteaptă rezultatul legiștilor, așa cum cer procedurile,  chiar dacă probele indică faptul că este vorba despre o sinucidere.



×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close