Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Simptomele care arată că stomacul tău este plin de toxine

Simptomele care arată că stomacul tău este plin de toxine

Simptomele care arată că stomacul tău este plin de toxine
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Aug 2018   •   17:26

Atunci când stomacul are de suferit, această stare se reflectă în tot organismul. Un stomac sănătos este un lucru la care trebuie să aspire toate persoanele, deoarece, în caz contrar, tot corpul are de suferit.    

Atunci când acumulează multe toxine, stomacul se îmbolnăvește. Iar în spatele durerilor de stomac se ascund mai multe boli. Printre ele, cele mai periculoase sunt: litiaza biliară, diverticulita, boala de reflux gastroesofagian, endometrioza, apendicita, potrivit Teo.

Medicii recomandă o curățare a intestinelor regulat. Încărcate cu toxine, intestinele afectate de această situație pot afecta negativ capacitatea tuturor organelor din jur. Persoanele care nu apelează regulat la detoxifiere riscă să se confrunte cu probleme ale pielii, cu greutate în exces, dar și cu boli ale sitemului imunitar.

Din fericire, corpul dă câteva semnale atunci când există probleme de digestie și, din această cauză, este necesar să fim foarte atenți la ele. Toate aceste alimente ajută la curățarea stomacului și a intestinelor.

În primul rând, apar probleme digestive, reflux de acid, respirație urât mirositoare, balonare și dureri. Un alt simptom îl reprezintă și creșterea în greutate fără motive evidente, în ciuda unei alimentații corespunzătoare.

Al treilea semn îl reprezintă o stare de depresie sau de nervozitate accentuale, precum și de pierdere a memoriei sau uitarea unor lucruri comune.

De aceea, trebuie luate măsuri imediat. Consumul de varză, kefir, iaurt și de prebiotice pot ajuta foarte mult. De asemenea, medicii recomandă introducerea în alimentație a următoarelor alimente: somon, sparanghel, morcovi, ceapă, usturoi, fasole și praz.

×
Subiecte în articol: detoxifiere
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close