Antena 3 CNN Actualitate Șapte instituții de stat au știut de neregulile de la staţia Crevedia. Activitatea firmei fusese sistată numai în acte

Șapte instituții de stat au știut de neregulile de la staţia Crevedia. Activitatea firmei fusese sistată numai în acte

Activitatea acestei stații din Crevedia fusese sistată, dar numai în acte. Sunt trei anchete penale în acest moment şi sunt șapte instituții care, de principiu, știau de aceste nereguli și nu au făcut niciun control. 

de Georgiana Adam    |    28 Aug 2023   •   16:03

"Această măsură a fost generată la acel moment de constatarea unor nereguli la punctul de lucru al societății, constând în principal în reamplasarea unei instalații de distribuție a gazului, fără respectarea cerințelor legale, în existența pe amplasament a unei stații de incintă pentru alimentarea cu carburant a autovehiculelor societății și, nu în ultimul rând, constatarea existenței la punctul de lucru a unei pompe de transfazare a gazului neomologată.

Se desprind indicii privind faptul că în incinta punctului de lucru al societății se obișnuia, în anumite situații, ca angajații societății să efectueze și după închiderea punctului de lucru, pentru neregulile constatate anterior, diferite operațiuni de transfer de gaz petrolier lichefiat dintr-o cisternă în alta", a declarat procurorul general al României.

Încă 25 de stații are această firmă la nivelul întregii țări. 

Sunt șapte instituții ale statului au știut de aceste nereguli.

1. Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița

2. Inspectoratul Județean în Construcții Dâmbovița

3. Instituția Prefectului Dâmbovița

4. Consiliul Județean Dâmbovița

5. Primăria Crevedia

6. Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița și 

7. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

×
Subiecte în articol: explozia de la Crevedia nereguli
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close