Antena 3 CNN Actualitate Scandal într-un sat ieşean. Şapte oameni au ajuns în spital (VIDEO)

Scandal într-un sat ieşean. Şapte oameni au ajuns în spital (VIDEO)

Scandal într-un sat ieşean. Şapte oameni au ajuns în spital (VIDEO)
Sursa foto: Horpaz
29 Aug 2009   •   10:10

Un scandal s-a petrecut vineri noapte, într-un sat din judeţul Iaşi. Şapte persoane au ajuns la spital după ce au fost bătute de mai mulţi indivizi cărora le ceruseră să nu se mai plimbe cu ATV-urile prin sat. Poliţiştii nu au dat până acum de niciunul dintre bătăuşi.

Scandalul a pornit de la un grup de tineri care se plimbau în viteză cu ATV-ul prin satul Valea Adâncă din comuna Horpaz. Localnicii le-au cerut să se potolească. ?Prima dată au trecut trei cu ATV-ul, s-au întors cu viteză s-au luat de ăştia de la pod, au sărit la ei cu nişte scânduri. S-au dus în Miroslavaa au venit cu prietenii lor cu o dubă plină şi i-a luat la bătaie?, povesteşte o femeie care a asistat la scandal. Un alt martor spune că bătăuşii erau înarmaţi cu răngi şi săbii.

Unul dintre săteni a fost lovit puternic în zona feţei şi a fost transportat la spital, alături de alţi şase oameni răniţi în altercaţie. Medicii i-au acordat primul ajutor bărbatului, iar victima este acum în afara oricărui pericol. Teribiliştii au lovit şi o bătrână, în vârstă de 70 de ani.

Poliţiştii nu au reuşit să dea de urma huliganilor, iar localnicii îi acuză pe oamenii legii că au ajuns târziu la locul incidentului.



Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close