Antena 3 CNN Actualitate Scandalul în care este implicat Mircea Băsescu a ajuns în presa internaţională

Scandalul în care este implicat Mircea Băsescu a ajuns în presa internaţională

Scandalul în care este implicat Mircea Băsescu a ajuns în presa internaţională
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iun 2014   •   10:49
Scandalul în care este implicat Mircea Băsescu a ajuns în presa internaţională. Agenţiile de ştiri, posturile tv şi ziarele străine vuiesc la vestea că fratele preşedintelui României a fost arestat. 
 
Presa internatională dă detalii şi despre înregistrările difuzate de Antena 3, în care Mircea Băsescu recunoaşte că a primit bani de la familia lui Bercea Mondial.  
 
Vestea reţinerii lui Mircea Băsescu a ajuns rapid şi pe celălalt mal al Atlanticului. Washington Post a notat şi reacţia preşedintelui şi spune că Traian Băsescu a dezminţit orice implicare în scandalul de corupţie în care apare fratele său.
 
Scandalul în care este implicată familia Băsescu este detaliat şi pe pagina online a postului german Deutsche Welle
 
Agenţia France Presse, reluată de numeroase publicaţii, precizează că acţiunea procurorilor este urmarea dezvăluirilor difuzate de Antena 3.

Antena 3 vă invită să îi spuneţi preşedintelui ce să facă în cazul mitei primite de fratele său! Drept urmare, vă invităm să vă scrieţi mesajul pe o coală de hârtie A4 şi să vă fotografiaţi împreună cu mesajul dumneavoastră. Fotografiile le asteptam la adresa [email protected]. Cele mai interesante le vom difuza la Antena 3 şi le veţi putea găsi şi pe siteul nostru www.antena3.ro
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close