Antena 3 CNN Actualitate Scene de groază. Agresorul taximetristului din Constanţa a fost identificat

Scene de groază. Agresorul taximetristului din Constanţa a fost identificat

Scene de groază. Agresorul taximetristului din Constanţa a fost identificat
28 Sep 2015   •   08:17

Agresorul taximetristului din Constanţa, care s-a sinucis după atac, a fost identificat. Vecinii spun că acesta consuma droguri, era introvertit şi se certa foarte des cu mama lui. Atacatorul s-a înjunghiat în faţa echipelor de intervenţie, după ce a fost descoperit într-un restaurant unde s-a ascuns la scurt timp de la incident.

Scenele de groază din centrul oraşului Constanţa când un taximetrist a fost înjunghiat de un client pe care-l luase cu maşina au fost surprinse de camerele video amplasate în zonă. Pe imagini se vede cum taximetristul, rănit, coboară din autoturism şi se prăbuşeşte pe ciment. Un jandarm aflat în timpul liber i-a sărit în ajutor.

După atac, agresorul a intrat în panică şi a încercat să se ascundă în curtea unor oameni.

Echipele de intervenţie l-au imobilizat în restaurantul unde se refugiase, după ce i-a atacat şi pe medicii care au venit să îl ajute.

Taximeristul îşi aminteşte că bărbatul pe care l-a luat în maşină avea un comportament dubios. Şi vecinii agresorului spun că acesta era introvertit şi se certa foarte des cu mama lui, însă nimeni nu bănuia că ar fi în stare de o asemenea faptă.

Bărbatul a făcut stop respirator şi a murit după câteva zeci de minute la spital.

Atacatorul care s-a sinucis avea doar 24 de ani.

×
Subiecte în articol: taximetrist sinucigas
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close