Antena 3 CNN Actualitate Scene șocante în sectorul 5 al Capitalei! Doi soți s-au certat, iar apoi s-au înjunghiat - Mărturiile halucinante ale vecinilor

Scene șocante în sectorul 5 al Capitalei! Doi soți s-au certat, iar apoi s-au înjunghiat - Mărturiile halucinante ale vecinilor

Scene parcă desprinse din filmele de acțiune s-au desfășurat, luni, în sectorul 5 al Capitalei! Doi soți s-au luat la ceartă, iar apoi s-au înjunghiat.

Scene șocante în sectorul 5 al Capitalei! Doi soți s-au certat, iar apoi s-au înjunghiat - Mărturiile halucinante ale vecinilor
de Claudia Simion    |    03 Aug 2020   •   15:24

Un bărbat de 52 de ani și soția lui, în vârstă de 54 de ani, au avut un schimb dur de replici, iar apoi s-au înjunghiat reciproc. Apoi, unul din ei a provocat și un incendiu.

"Astăzi, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu, la un apartament situat în sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24, precum și pompieri din cadrul ISUBIF.

În locuință a fost găsit un bărbat, iar pe holul imobilului o femeie, ce prezentau anumite leziuni. Au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", se arată într-o informare a Poliției Capitalei.

Soții, la spital, în stare gravă

Cei doi soți au ajuns în stare gravă la spital și inconștienți. În momentul de față, starea s-a îmbunătățit cât de cât, în sensul că ambii sunt conștienți.

La fața locului au intervenit patru ambulanțe SMURD și patru autospeciale de stingere.

Potrivit vecinilor, incidentul s-ar fi petrecut în apartamentul celor doi de la etajul 2 al unui bloc. Se pare că cei doi soți se aflau în plin proces de divorț. Bărbatul era consumator de alcool și ar fi tăiat-o pe femeie în zona gâtului.

Cercetările în acest caz continuă, oamenii legii urmând să stabilească exact ce s-a întâmplat.

×
Subiecte în articol: Capitală
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close