Antena 3 CNN Actualitate Se schimbă procedeul de emitere a deciziilor de carantină şi izolare. Ce trebuie să ştie bucureştenii. Anunţul DSP

Se schimbă procedeul de emitere a deciziilor de carantină şi izolare. Ce trebuie să ştie bucureştenii. Anunţul DSP

Deciziile de carantinare sau de izolare în cazul pandemiei COVID-19 vor fi date, începând din 15 decembrie, direct din aplicaţia Coronaforms, după întocmirea anchetei epidemiologice, a anunţat, vineri, Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

Se schimbă procedeul de emitere a deciziilor de carantină şi izolare. Ce trebuie să ştie bucureştenii. Anunţul DSP
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2020   •   16:00

Astfel, de marţi, 15 decembrie, pentru emiterea deciziilor de carantinare sau izolare nu mai este necesară încărcarea documentelor pe platforma DSPMB, www.decizii.dspb.ro, aceasta devenind nefuncţională.

Deciziile de caratinare sau izolare vor fi emise direct din aplicaţia Coronaforms, după realizarea anchetei epidemiologice de către DSPMB. 

Ulterior, deciziile emise se vor comunica persoanelor pe adresele de email indicate în ancheta epidemiologică, precizează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, într-un comunicat remis vineri presei.

Dată fiind noua măsură, DSP Bucureşti cere românilor ca după data de 15 decembrie să nu mai trimită solicitări de emitere a deciziilor de carantină şi izolare la adresele de e-mail ale DSPMB, pentru că acestea "nu vor fi luate în considerare".

×
Subiecte în articol: carantină izolare COVID-19 coronavirus
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close