Antena 3 CNN Actualitate Şeful clanului Preda este agent de poliţie

Şeful clanului Preda este agent de poliţie

Şeful clanului Preda este agent de poliţie
Sursa foto: Marian Preda
22 Feb 2009   •   17:59

Şeful clanului interlop Preda este agent de poliţie. Informaţia a fost confirmată pentru Antena 3 de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. Preda are această funcţie deoarece e legitimat al clubului sportiv Dinamo Braşov. Eugen Preda e interogat la această oră de procurori. Alte trei dintre persoanele implicate în scandalul de sâmbătă seară de la mall-ul din drumul Taberei sunt acum în faţa judecătorilor. Procurorii au cerut arestarea lor preventivă.
Şeful clanului Preda, Eugen Preda a stat aproape 24 de ore la Spitalul Municipal, în urma bătăii cu cuţite de la mall-ul din Drumul Taberei. Bărbatul a primit îngrijiri medicale, pentru un traumatism la cap. Procurorii au aşteptat pe tot parcursul zilei ca Preda să fie externat, pentru a-l putea ancheta. Fratele său, Adrian este nemulţumit de felul în care au intervenit autorităţile.
Pretextul scandalului a fost un loc de parcare din incinta mallului. Dar şeful firmei de pază ai cărei angajaţi au fost atacaţi explică miza reală a scandalului - taxa de protecţie percepută de de membrii clanului Preda. Scandalagiii riscă închisoarea pentru tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.
Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close