Antena 3 CNN Actualitate Şeful IPJ Contanța, implicat într-un accident rutier

Şeful IPJ Contanța, implicat într-un accident rutier

Şeful IPJ Contanța, implicat într-un accident rutier
17 Aug 2019   •   16:58

Şeful Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Constanţa, comisarul-şef Constantin Dancu, în vârstă de 58 de ani a fost victima unui accident de circulaţie, sâmbătă după-amiaza, în timp ce circula cu motocicleta în Municipiul Mangalia, potrivit unor surse din cadrul poliţiei.

Contactat telefonic, pentru a confirma informaţia conform căreia ar fi fost implicat într-un accident rutier, comisarul-şef Dancu a declarat că a fost lovit din laterală de către un autoturism, în centrul Municipiului Mangalia, al cărui şofer nu i-a acordat prioritate în timp ce el rula regulamentar cu motocicleta, pe bulevardul principal.

"Sunt bine, am fost transportat imediat la Spitalul Municipal Mangalia pentru primul consult, de unde m-au direcţionat către Spitalul Clinic Judeţean Constanţa. Se pare că am o problemă la claviculă, dar nimic mai mult. (...) Circulam de la Vama Veche către casă, la Constanţa, iar în centrul Mangaliei, chiar în dreptul Moscheei Esmahan Sultan, unde avusese loc un eveniment omagial, un şofer a ieşit cu maşina în drumul principal, din laterală, fără să acorde prioritate, chiar când treceam pe acolo", a declarat pentru Agerpres şeful IPJ Constanţa.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close