Antena 3 CNN Actualitate Şeful IPJ Ialomiţa ar putea fi demis în urma unui scandal cu focuri de armă din Slobozia (VIDEO)

Şeful IPJ Ialomiţa ar putea fi demis în urma unui scandal cu focuri de armă din Slobozia (VIDEO)

Şeful IPJ Ialomiţa ar putea fi demis în urma unui scandal cu focuri de armă din Slobozia (VIDEO)
Sursa foto: Arma
16 Aug 2009   •   16:05

Şeful IPJ Ialomiţa va fi demis, suţin surse din cadrul Ministerului de Interne susţin că. Picătura care a umplut paharul a fost scandalul cu împuşcături de sâmbătă noapte din Slobozia. Două grupări rivale de romi s-au bătut, pe fondul unui conflict mai vechi pornit de la bani. Un bărbat a deschis focul şi patru persoane au fost rănite şi au ajuns la spital.

32 de persoane implicate în scandal au fost deja audiate, dar nu s-a efectuat nici o arestare. Anchetatorii spun că ancheta decurge foarte greu, deoarece, ca de fiecare dată în astfel de cazuri, grupările de romi se ceartă iar apoi se împacă şi îşi retrag plângerile. La fel s-a întâmplat şi duminică, însă autorităţile încearcă încă să îl găsească pe cel care a declanşat conflictul, care a făcut şi uz de armă.

Până când poliţiştii vor descâlci iţele acestui scandal, o echipă de la Ministerul de Interne va efectua un control în Ialomiţa, pentru că nu este pentru prima dată când în acest judeţ se întâmplă astfel de incidente grave. În urmă cu şase luni, alte două grupări s-au bătut şi s-au împuşcat chiar în faţa sediului de poliţie din Urziceni.

Antena 3

×
Subiecte în articol: focuri de arma
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close