Antena 3 CNN Actualitate Șeful PSD, despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Șeful PSD, despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că partidul său nu-şi permite să declanşeze o acţiune de suspendare din funcţie a lui Klaus Iohannis, fiind de părere că acesta ar fi un demers "gratuit şi condamnat" şi ar crea o criză politică artificială.

Șeful PSD, despre suspendarea lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Facebook/Marcel Ciolacu
10 Dec 2019   •   22:51

"Nu ştiu dacă se ajunge la suspendare şi nu ştiu dacă îşi permite politic PSD să facă un astfel de gest. Părerea mea este că ar fi gratuit şi condamnat. În afară de semnalul extern pe care l-ar da România, am crea o criză politică artificială. Sunt deranjat şi eu ca şi dumneavoastră, nu aş dori să intru foarte mult în detalii, observ, la fel ca mulţi alţii, că Guvernul României este condus mai mult de la Cotroceni", a afirmat Ciolacu, la TVR1.

El a adăugat că nu ştie cât de bine face credibilităţii premierului faptul că acesta se duce cu miniştrii la Cotroceni.

"Nu ştiu cât este de constituţional, nu este interzis prin Constituţie să se ducă prim-ministrul cu miniştrii... nu ştiu cât de bine este pentru credibilitatea prim-ministrului să facă acest lucru, dar mă uit în istoria recentă, în care PSD era criticat că prim-ministrul împreună cu mulţi miniştri se duceau la preşedintele partidului în acea vreme. (...) Oricum, costurile vin pe prim-ministru", a mai spus Ciolacu. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close