Antena 3 Actualitate Mai bine de jumătate dintre semafoarele inteligente din București au fost repuse în funcțiune

Mai bine de jumătate dintre semafoarele inteligente din București au fost repuse în funcțiune

27 Dec 2015   •   14:31
Mai bine de jumătate dintre semafoarele inteligente din București au fost repuse în funcțiune
Sursa foto: Foto: Antena3

Administratia Strazilor Bucuresti a finalizat lucrarile pentru repunerea in functiune a unui numar de 103 intersectii care fac parte din Sistemul de Management al Traficului (BTMS). Restul, pana la 172 de intersectii cuprinse in BTMS vor fi puse in functiune, in mod progresiv, in perioada urmatoare, se arată într-un comunicat al instituției.

Reamintim ca Primarul General, Razvan Sava, i-a convocat la inceputul acestei saptamani pe responsabilii Administratiei Strazilor si ai Directiei de Transporturi din cadrul Primariei Capitalei, dupa ce disfunctionalitatile tot mai frecvente ale acestui sistem au generat perturbari semnificative ale traficului rutier. Astfel, edilul sef le-a solicitat acestora solutionarea de urgenta a problemelor aparute la sistemul de management al traficului.

In Municipiul Bucuresti sunt 434 de intersectii semaforizate. Dintre acestea, un numar de 172 de intersectii fac parte din sistemul BTMS (Bucharest Traffic Management System).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close