Antena 3 CNN Actualitate Șerban Nicolae, atac devastator la Mugur Isărescu: Un impostor stătea pe-o bancă

Șerban Nicolae, atac devastator la Mugur Isărescu: Un impostor stătea pe-o bancă

Șerban Nicolae, atac devastator la Mugur Isărescu: Un impostor stătea pe-o bancă
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
05 Iul 2019   •   13:27

Senatorul PSD Șerban Nicolae l-a taxat pe Mugur Isărescu, după ce acesta a spus că aurul revine în țară, ca ”toată lumea să îl atingă”.

”UN IMPOSTOR STĂTEA PE-O BANCĂ

Știri de Ultima Oară:
- Costurile aducerii și depozitării în țară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacitățile Ministerului Apărării Naționale, nu depășesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puțin decât a costat scoaterea aurului din țară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane și bonusuri de performanță!
- Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deținute de stat, se găsește aur în cantitate de peste trei sute de tone!
- Noul și ambițiosul guvernator al BNR e un om consecvent și riguros. Ca și la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), și-a fixat ca obiectiv „aderarea României la zona Euro”. Cercetătorii britanici confirmă științific șansele mari de reușită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – „a treia oară-i cu noroc”!
- Un important investitor străin și-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o șaormerie în București, pe strada Lipscani 25!
- Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că „sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor”. Da, cine n-are Șerbani să-și cumpere, dar treizeci de arginți nu reprezintă prețul corect!

Un impostor călărea o bancă de aur. Și banca s-a rupt. Pentru că cel mai deștept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!” scrie Șerban Nicolae pe Facebook.

”Are tot dreptul să fie arogant și disprețuitor la adresa tuturor, pentru că tocmai a câștigat un nou mandat. Îmi aduce aminte de bancul acela, în care cineva dacă tăcea, risca să pară incompetent și după ce a vorbit s-au convins toți că este” a spus Șerban Nicolae la Antena 3.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close