Antena 3 CNN Actualitate Șerban Nicolae: Aur curat constituțional. Domnule Iohannis, promulgați Legea!

Șerban Nicolae: Aur curat constituțional. Domnule Iohannis, promulgați Legea!

Șerban Nicolae: Aur curat constituțional. Domnule Iohannis, promulgați Legea!
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
26 Iun 2019   •   15:12

Senatorul Șerban Nicolae a reacționat după ce Curtea Constituțională a respins sesizarea PNL și USR pe Legea privind repatrierea aurului în România. Legea e constituțională, au decis judecătorii.

Șerban Nicolae, senator PSD, a reacționat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, după decizia CCR:

„AUR CURAT CONSTITUȚIONAL

Curtea Constituțională a României a respins, cu largă majoritate, obiecția de neconstituționalitate formulată de Klaus Werner Iohannis, PNL și USR împotriva propunerii legislative prin care aurul constituit ca rezervă de Banca Națională a României să fie deținut integral în țară! Proiectul meu, la care l-am asociat, din proprie inițiativă pe Liviu Dragnea, a avut susținerea parlamentarilor Partidului Social Democrat și a Alianței Liberalilor și Democraților, PNL, USR și UDMR votând împotrivă. Mugur Isărescu, guvernatorul BNR (propus și votat de parlamentarii PSD!) s-a opus din răsputeri acestei propuneri, susținând chiar teze pentru care un student la ASE ar pica examenul de specialitate fără drept de apel. Domnule Iohannis, promulgați Legea! Domnule Isărescu, organizați repatrierea aurului! Măcar atât să faceți pentru România ca demnitari ai statului român.

Poate nu întâmplător, decizia Curții Constituționale a României în această speță s-a dat de Ziua Drapelului Național, 26 iunie", a scris Șerban Nicolae pe Facebook.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close