Antena 3 CNN Actualitate Sibiu. Bătaie cu cuţite şi săbii la spital

Sibiu. Bătaie cu cuţite şi săbii la spital

Sibiu. Bătaie cu cuţite şi săbii la spital
29 Ian 2007   •   08:25

Cinci indivizi înarmaţi cu săbii şi cuţite au făcut scandal duminică seară la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu. Bărbaţii vroiau să lichideze un bărbat, pe care-l înjunghiaseră mai devreme, dar care le scăpase din mâini. Medicii şi asistentele au trăit clipe de groază. În jurul orei 17, cinci persoane au înjunghiat un bărbat în faţa unui local din Sibiu. Victima a fost dusă la spital, însă agresorii au vrut să fie siguri că medicii nu îi mai pot salva viaţa. O jumătate de oră după atac, au năpustit cu săbii şi cuţite în spital.

Bărbatul pe care îl căutau era în operaţie. Pentru că prieteniii victimei erau şi ei la spital, cele două bande rivale s-au luat la bătaie. În confruntare, cinci persoane au fost rănite, însă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale victimei, care a fost înjunghiată în zona inimii. Cei cinci atacatori de la spital au fost imobilizaţi de jandarmi şi mascaţi şi au fost duşi la Parchet pentru audieri.

Antena 3

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close