Antena 3 CNN Actualitate Sibiu. Muzică, distracţie şi voie bună

Sibiu. Muzică, distracţie şi voie bună

Sibiu. Muzică, distracţie şi voie bună
15 Apr 2007   •   16:03

Localnicii şi turiştii din Sibiu au cântat, au aplaudat şi au dansat cu trupa The Celtic Feet. Artiştii au făcut un adevărat show pe scena din Piaţa Mare, iar spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii. Cei 20 de artişti, 15 dansatori şi 5 muzicieni au făcut un adevărat spectacol în centrul Sibiului. Trupa de dansatori şi muzicieni se află pentru prima dată în Sibiu. Artiştii au fost încântaţi de numărul mare de spectatori. Au dat autografe, iar la sfârşitul spectacolului au coborât în public pentru a le mulţumi sibienilor pentru primirea făcută.

Sibienii au fost încântaţi de spectacol şi spun că au mai vazut astfel de dansuri doar la televizor. Seara de sâmbătă s-a încheiat cu un foc de artificii, care au luminat cerul Sibiului. Organizatorii nu i-au uitat nici pe iubitorii muzicii rock cărora le-au pregătit pentru duminică seară concerte de muzică rock în Piaţa Mare a Sibiului.

60.000 de euro au cheltuit autorităţile pentru inaugurarea sezonului de vară al programului Sibiu - Capitală Culturală Europeană. Duminică este ultima zi a manifestărilor, dedicată iubitorilor muzicii rock. În Piaţa Mare din Sibiu vor concerta trupele Viţa de Vie, Taxi, Direcţia 5 şi Vama. În următoarele trei luni, capitala va fi o veritabilă atracţie turistică, datorită celor 200 de evenimente culturale programate aici. Cele mai importante sunt festivalurile internaţionale de jazz sau de teatru şi concertul Filarmonicii George Enescu - cel mai mare concert simfonic în aer liber din România.

Antena 3

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close