Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep, ceremonie cu surprize la Arena Națională. Mii de oameni i-au strigat numele. "Sunt foarte mândră că sunt româncă!"

Simona Halep, ceremonie cu surprize la Arena Națională. Mii de oameni i-au strigat numele. "Sunt foarte mândră că sunt româncă!"

Simona Halep, ceremonie cu surprize la Arena Națională. Mii de oameni i-au strigat numele. "Sunt foarte mândră că sunt româncă!"
11 Iun 2018   •   20:03

Simona Halep a prezentat românilor, luni seară, pe Arena Națională, trofeul de la Roland Garros.

Peste 15.000 de fani au venit să o vadă pe Simona Halep.

Simona Halep, îmbrăcată în echipamentul cu care a jucat la Roland Garros, a intrat pe Arena Națională alături de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Simona Halep a fost invitată apoi de Gabriela Firea la microfon, nu înainte de a-i înmana campioanei o cheie simbolică a Capitalei.

"Vă mulțumesc foate mult că ați venit în această seară aici. Am vrut special să vin să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Astăzi am ajuns în țară și bucuria este mult mai mare, chiar mai mare decât pe terenul central de la Paris.

Sunt foarte emoționată - nu m-am așteptat la așa ceva. Este un moment deosebit. Sunt foarte mândră că sunt româncă!

Aceste performanțe sunt 100% din țara noastră: m-am antrenat aici, am crescut aici și mereu am crezut, chiar dacă provin dintr-o țară mai micuță, că se poate face o performanță mare", a spus Simona Halep.

Monica Anghel și Marcel Pavel au fost cei care au intonat Imnul Național al României, înainte de începerea ceremoniei.

La finalul ceremoniei, Simona Halep a mulțumit din nou tuturor românilor.

''A fost cea mai frumoasă seară din viaţă mea şi nu o să o uit niciodată'', a spus Simona Halep.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close