Antena 3 CNN Actualitate SIMULARE la Evaluarea Naţională pentru elevii claselor a VIII-a. CALENDARUL probelor

SIMULARE la Evaluarea Naţională pentru elevii claselor a VIII-a. CALENDARUL probelor

SIMULARE la Evaluarea Naţională pentru elevii claselor a VIII-a. CALENDARUL probelor
de O.P.    |    18 Feb 2014   •   09:12

Zi cu emoţii pentru elevii clasei a VIII-a. Începând cu ora 9, ei participă la simulările pentru Evaluarea Naţională cu prima probă, cea de Limba şi Literatura Română. Proba se va derula după toate regulile examenului din vară.

Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a din anul şcolar 2013-2014 va începe marţi cu proba scrisă la Limba şi literatura română, urmată miercuri, 19 februarie, de simularea la Matematică, iar joi, 20 februarie, de cea la Limba şi literatura maternă pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale.

'Rezultatele obţinute de elevi la simularea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat simulările naţionale din anul şcolar 2013-2014, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performantelor şcolare', precizează MEN, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: Evaluare naţională
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close