Antena 3 CNN Actualitate El este tânărul care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. De ce a recurs la acest gest

El este tânărul care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. De ce a recurs la acest gest

Tragedie la Ploieşti, unde un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia.

El este tânărul care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. De ce a recurs la acest gest
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2022   •   14:08

Incidentul a avut loc pe strada Înfrăţirii din municipiu. Surse Antena 3 CNN spun că băiatul începuse recent să consume droguri şi devenise foarte agitat. Tânărul s-a certat aseară cu tatăl său, apoi s-a închis în camera lui.

Din spatele ușii a început să amenințe că își va pune capăt zilelor. Pentru că nu reușeau sub nicio formă să îl calmeze, părinţii au sunat îngrijoraţi la 112 pentru a chema o ambulanță.

La scurt timp, o vecină revenea la numărul unic de urgență să anunțe că tânărul de 21 de ani s-a aruncat în gol.

Era în casă cu părinţii săi când a decis să se sinucidă!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mama lui şi un vecin au încercat din răsputeri să îl împiedice să sară, dar nu au reuşit.

În urma impactului cu solul, tânărul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Echipajele mediale ajunse la faţa locului nu au putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului. 

Mai multe aparate de aer condiţionat, distruse în cădere

Pompierii au intervenit la faţada blocului, după ce, în cădere corpul tânărului a acroşat mai multe aparate de aer condiţionat care s-au desprins de la locurile lor.

Părinţii au fost duşi la spital, în stare de şoc

Părinţii tânărului au suferit un şoc şi au fost transportaţi la spital, a transmis ISU Prahova, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Trupul neînsuflețit al tânărului de 21 de ani a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

×
Subiecte în articol: Ploiești sinucidere
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close