Antena 3 CNN Actualitate Situaţie disperată la Câmpulung Moldovenesc. Mii de oameni au tremurat în locuințele neîncălzite

Situaţie disperată la Câmpulung Moldovenesc. Mii de oameni au tremurat în locuințele neîncălzite

20 Ian 2016   •   08:27

Situaţie disperată la Câmpulung Moldovenesc. Mii de oameni au stat în frig pentru a doua noapte la rând din cauza unei defecţiuni la reţeaua de gaze. Oamenii nu au căldură, în condiţiile în care temperaturile au coborât până la minus 14 grade.

În şcoli, copiii au învăţat cu căciulile pe cap, iar mai mulţi pacienţi de la Spitalul de Psihiatrie au fost externaţi mai devreme, din cauza frigului din saloane.

Aproape 2.000 de oamenii din Câmpulung Moldovenesc au fost nevoiţi să stea  în frig şi fără apă caldă din cauza unei avarii la instalaţia de transport a gazelor naturale.

Ca să se încălzească, mulţi dintre locuitorii oraşului spun că au repus în funcţiune sobele cu lemne pe care le au în apartamente. În şcoli, copii au suportat cu greu frigul.

Autorităţile locale au convocat comitetul local pentru astfel de situaţii de urgenţă.

Echipajele specializate incearcă se remedieze defecţiunea. Daca acest lucru nu se va intampla curand cursurile unei scoli care nu are alta sursa de incalyire ar putea fi suspendate.

×

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close