A crezut că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, când a găsit o tânără cuminte, care voia ”să se așeze la casa ei”. Realitatea era însă cu totul alta

14 Ian 2020   •   16:31
A crezut că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, când a găsit o tânără cuminte, care voia ”să se așeze la casa ei”. Realitatea era însă cu totul alta Foto: Pixabay.com

Un bărbat din judeţul Neamţ va primi daune morale după ce a fost păcălit de o femeie că se va căsători cu el. Nemţeanul i-a oferit diverse sume de bani, inclusiv pentru rochia de mireasă.

Cazul de-a dreptul ireal a fost tranşat definitiv, la sfârşitul anului trecut, de Curtea de Apel Bacău. Astfel, bărbatul înşelat, originar din judeţul Neamţ, ar trebui să primească 4.000 de lei daune morale şi 3.200 lei daune materiale pentru prejudiciile suferite. Bărbatul a invocat în faţa instanţei că pur şi simplu „a fost luat în râs”, în timp ce intenţiile lui au fost cât se poate de serioase. 

Povestea a ajuns în vizorul poliţiştilor şi al procurorilor după ce păgubitul a făcut plângere la poliţie pentru înşelăciune.  În urma cercetărilor, poliţiştii aveau să constate că bărbatul care spera să se aşeze la casa lui şi să-şi întemeieze o familie a fost victima unor escroci. Întreaga poveste a început după ce la locuinţa bărbatul a venit un localnic solicitându-i să îl împrumute cu 200 de lei, motivând că trebuie să-i trimită unei persoane din Italia. 

Cunoştinţa era însoţită de un alt bărbat, pe care victima nu îl cunoştea. În timpul discuţiilor, cei doi, aflând că bărbatul este singur şi că şi-ar dori să-şi întemeieze o familie, i-au spus că ştiu o tânără care locuieşte în Italia, cu intenţii serioase, care ar urma să se întoarcă în România ”pentru a se aşeza la casa ei”. Crezând că a dat norocul peste el, proprietarul le-a dat numărul de telefon, dorind astfel să intre în legătură cu femeia din Italia. Lucru care s-a şi întâmplat. Femeia îl suna aproape zilnic pe bărbatul din Neamţ, susţinând că abia aşteaptă să vină în România pentru a se cunoaşte. Ba mai mult, ea a acceptat şi cererea în căsătorie a bărbatului pe care nu îl văzuse în viaţa ei.

Citeste mai mult: adev.ro/q43mfn

Parteneri
x close