x close

Adriana era însărcinată în cinci luni și și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Tânăra mamică a fost spulberată pe trecerea de pietoni în Arad

13 Feb 2020   •   10:04
Adriana era însărcinată în cinci luni și și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Tânăra mamică a fost spulberată pe trecerea de pietoni în Arad

Sfârșit tragic pentru o tânără însărcinată în cinci luni din Arad. Femeia și-a pierdut viața după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină. Incidentul tragic a avut loc pe DN7, în localitatea Vladimirescu.

Potrivit medicilor de pe ambulanță, tânăra era însărcinată în luna a cincea. Din păcate, un şofer în vârstă de 79 de ani a observat-o prea târziu pe trecerea de pietoni din centrul comunei Vladimirescu, accidentând-o mortal. Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat să o salveze, începând manevrele de resuscitare de îndată ce au ajuns acolo.

"Mă doare sufletul!! Încă o dată incapacitatea autorităților face victime! Trecere de pietoni într-o zonă foarte aglomerată fără semafor!!! Și un bătrân de 79 de ani la volan!! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică, Adriana Ile.", a scris o prietenă pe Facebook.

"Dumnezeu să te odihnească în pace Adriana Ile, iar pe cei rămași în suferință Bunul Dumnezeu să îi mângâie și să le dea putere. De curând te-am cunoscut, o viitoare mămică veselă, educată și cu mult bun simț. Părerea asta mi-ai lăsat-o. Am început stabilirea detaliilor pentru lumânare și a aranjamentelor pentru botez, acum doar lumânări, flori și regrete pentru o familie distrusă atât de devreme .?️?️?", e mesajul lăsat de firma unde Adriana tocmai comandase florile pentru botezul copilului ei nenăscut.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati