Antena 3 CNN Actualitate Social Agricool. Vinul de cătăină, efect de vaccin antigripal

Agricool. Vinul de cătăină, efect de vaccin antigripal

Gripa face ravagii, dar trebuie să știți că avem mijloace naturale să luptam împotrivă virușilor. Mai puțin cunoscut, dar cu mari beneficii pentru organism este vinul de cătină. Am mers din nou în laboratorul lui Ion Bobaru care ne-a vorbit despre acest preparat, pe bună dreptate considerat un vaccin natural pentru creşterea imunitătii la bolile virale ale sezonului rece

Agricool. Vinul de cătăină, efect de vaccin antigripal
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.V    |    08 Feb 2020   •   09:48

Vinul terapeutic de cătină se recomandă în această perioadă, cel puțin de trei ori pe săptamană să se bea câte un păhărel. Pe lângă faptul că ține departe răceală și gripa, vinul de cătină este foarte eficient în tratarea bolilor aparatului respirator: traheite, bronșite, astm bronșic, pneumonii. 

Dacă nu aveți poftă de mâncare sau resimțiți stări de epuizare acest preparat vă vine în ajutor. Desigur, cătina se poate consuma în oricare din formele ei. 

Cu atâtea beneficii nici nu e de mirare că e din ce în ce mai mare cererea de cătină atât în țară cât și în străinătate. Este o plantă care nu e deloc pretențioasă. 

Daca vreți să cultivați cătină pe un teren mai mic sau mai mare țineți cont că vă trebui să achiziționați atât plante femele cât și plante mascule pentru a vă bucura de rod. 

×
Subiecte în articol: Agricool
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close